Γραμμή Παραγωγής

Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής, όπως: μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, μηχανή λέιζερ, επιπλέοντα μηχανή μόνος-κινήσεων, RT8000 (αποκωδικοποιητής τσιπ HDMI) και κ.λπ. Τι περισσότεροι, εμείς έχουν τον αξιόπιστο εξοπλισμό επαλήθευσης simpLabs-881 (σχέδιο ματιών HDMI/επαλήθευση παραμέτρου), ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΆ τη ΦΆΣΗ (ΤΎΠΟΣ Gen1 USB3.1, σχέδιο ματιών Gen2/επαλήθευση παραμέτρου), αλατίστε ψεκασμού και δοκιμής ταλάντευσης μηχανή τη μηχανή δοκιμής, υλική κάμψης καλωδίων, δοκιμή περιβάλλοντος υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, αυτόματο βούλωμα και μηχανή κ.λπ. δοκιμής δύναμης τραβήγματος. Όλος ο εξοπλισμός εξασφαλίζει την αξιόπιστη ποιότητα και την ακριβή παράδοση του προϊόντος.

Είμαστε στο πνεύμα της ανώτερης ποιότητας, της οικείας υπηρεσίας και της γρήγορης υπηρεσίας μεταπωλήσεων προκειμένου να παρασχεθούν τα καταναλωτικά προϊόντα περισσότερη εμπειρία χρηστών. Λαμβάνοντας υπόψη το ισχυρό πλεονέκτημα των πόρων της περιοχής Νότιων Κινών, η παραγωγή μας καυτή πωλεί στην Ευρώπη και την Αμερική, Κορέα, Ιαπωνία και ούτω καθεξής.

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

OEM / ODM

Κομψός λάμψτε ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας, το ΕΠΕ είναι εξειδικευμένο στο καλώδιο κατασκευής HDMI. Βρίσκεται το 2015 και βρίσκεται στην κωμόπολη Changping, πόλη Dongguan. Με περισσότερο από 20 επαγγελματικής έτη εμπειρίας ερευνητικών ομάδων σε αυτόν τον τομέα, το εργαστήριο 4000 προϊόντων τετραγωνικών μέτρων της σύγχρονης προστασίας του περιβάλλοντος και τις πολλαπλάσιες γραμμές παραγωγής με σχεδόν 200 υπαλλήλους. Μακροπρόθεσμη συνεργασία με το μεγάλο εμπορικό σήμα και τη γνωστή επιχείρηση από τις διάφορες χώρες για OEM/ODM. Έχουμε κερδίσει τη μορφή εμπιστοσύνης και αναγνώρισης πολλοί πελάτες από τις αδιάλειπτες προσπάθειες και τη μελέτη. Εξατομικεύσιμο μήκος καλωδίων, μετρητής καλωδίων, λογότυπο, μαρκάρισμα, καλώδιο

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

64x64

64x64

 

 

Ε & Α

 

Έχουμε περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, για τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς, την έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων, αλλά και σύμφωνα με την περιγραφή απαίτησης πελατών για να σχεδιάσουμε ένα νέο προϊόν για τους πελάτες.

 

64x64

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Αφήστε ένα μήνυμα